top of page

Ledig stilling som administrasjons- og økonomileder for folkehøgskoleorganisasjonene!

Vil du jobbe for Folkehøgskolerådet, Folkehøgskoleforbundet og Informasjonskontoret for folkehøgskolen? Vår flinke administrasjons- og økonomileder går av med pensjon og vi leter etter etterfølgeren. Søknadsfrist er 15. januar.

Søknadsfrist: 15.01.2023

Vi ser etter deg som kan lede administrasjon og økonomi for tre ulike folkehøgskoleorganisasjoner som jobber tett sammen.


Vi jobber med å friste enda flere ungdommer til å velge verdens frieste skoleslag. Vi er et skoleslag som gir læringsglede, faglig kunnskap, samarbeidskompetanse og demokratisk dannelse – og et år som veldig mange ser tilbake på med glede.


Du vil få ansvar for å lede og fordele oppgavene innen administrasjon og økonomi, føring og kontrollerfunksjon for regnskapene i tre organisasjoner, utarbeiding av budsjetter, rådgivning til folkehøgskolene på økonomispørsmål og generell administrasjon av folkehøgskolekontoret. Du vil få personalansvar for tre personer og rapporterer til daglig leder i Informasjonskontoret for folkehøgskolen.


Vi har et godt miljø og trenger deg som kan bidra både faglig og sosialt. Du er omgjengelig, fleksibel og engasjert. Du har evnen til å jobbe selvstendig og trives med mange ulike typer oppgaver samtidig. Personlige egenskaper vil bli tillagt vekt.


Les hele stillingsannonsen på Finn.no her

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page