Søk
  • Administrator

Webinar om Globalvettreglene og undervisningsopplegg 20/11 kl. 12- 14

Oppdatert: 17. nov. 2020

IU inviterer til et mini-webinar om Globalvettreglene og undervisningsopplegg for dem som ikke fikk deltatt på fysisk samling i Oslo eller Bergen (som forøvrig ble til webinar pga. nye korona-tiltak). Webinarer passer for folkehøgskolelærere i alle typer fag, og andre ansatte i folkehøgskolen som vil lære mer om Globalvettreglene. I folkehøgskolenes Bærekraftvedtak fra oktober 2019 er ett av målene at alle folkehøgskolene aktivt bruker Globalvettreglene innen 2021.


På dette webinaret får deltakerne en rask innføring i Globalvettreglene, og så får vi teste ut noen av oppleggene til reglene som er under utvikling. Garba Diallo, direktør i Crossing Borders i Danmark, som er samarbeidspartner i prosjektet med å utvikle undervisningsopplegg, vil også holde en presentasjon. I tillegg til å være direktør i Crossing Borders er Garba også folkehøgskolelærer i Danmark, og har lang erfaring med interkulturelt samarbeid. Garba vil særlig ha fokus på Globalvettregel 3, 5 og 7.


IU utvikler, i samarbeid med Changemaker og Crossing Borders, undervisningsopplegg til hver av de ni Globalvettreglene. Disse skal ferdigsstilles innen midten av desember i år.


Tid: Fredag 20. november kl. 12.00 - 14:00

Zoom-lenke blir tilsendt påmeldte deltakere ca. 2 dager før webinaret.

Arr: Internasjonalt utvalg for folkehøgskolen (IU)

For påmelding, følg lenke: https://forms.gle/X3xtYTHaQBh8J7Ko8


For spørsmål om webinaret, kontakt brita@folkehogskole.no

(Brita Phuthi, internasjonal rådgiver i Folkehøgskolerådet)


Webinaret arrangeres med støtte fra Den norske UNESCO-kommisjonen.
32 visninger0 kommentarer
Fhsr - Logo.fw.png